Velbekommen

Vel(be)kommen til mit lille madunivers, tak fordi du kiggede forbi.

Jeg er blevet opfordret til at lave en mad-blog, så det har jeg gjort.

Jeg får tit ros for min mad og mange der har smagt den spørger om opskrifter. Jeg elsker at lave mad og nyder at stå i mit køkken i flere timer og kreere forskellige retter og kager, men den vigtigste grund til at jeg kokkerer er for at glæde andre mennesker med min dejlige mad. Jeg bruger min fantasi og kreativitet når jeg danser rundt i mit køkken og laver små mesterværker.

Denne blog vil både indeholde opskrifter på aftensmad, snacks og kager, og jeg håber at det er noget du kan bruge til at imponere dine middags gæster eller bare nyde alene derhjemme.
Alle retterne og kager vil være meget nemme at gå til, og aftensmads retterne vil kunne laves for relativt få penge.

Mht. stegning i smør: Jeg bruger smør til stegning af to grunde; det smager bedre OG der er færre kalorier i smør end i olie, hvilket er en stor misforståelse verdenen over, og da man bruger en del til stegning på panden så sparer man på kalorierne der. Hvis jeg steger kød som skal bruges til en kødsovs eller gryderet bruger jeg kun en lille smule olie.

Sidst skal det nævnes at ingen af mine retter indeholder løg og kål, da jeg er allergiker.


___________________________________________________________

Velbekommen og husk: Fantasi, økologi og god hygiejne. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar