onsdag den 2. oktober 2013

Spinatlasagne



Spinatlasagne.

Til 6-8 personer:

1 kg hakkeoksekød
400-500 g frossen helbladet spinat
500 g fuldkorns pastaskruer el. penne
200 g revet ost
1/2 l. monay sovs
Oregano
Basilikum
Salt og peber.

Tid > 1 time

Kom pasta i en gryde med vand tilsat lidt salt og olie, og sæt det til at koge. 

Brun køddet i en stor wok. Tilsæt krydderierne.
Kom spinat op i køddet og læg låg over. 

Når pastaen er kogt færdig og spinaten er tøet op, vendes pasta og kød sammen.

Hæld det hele op i et ovnfast fad, hæld monay sovsen og og top med ost.

Kom det i ovnen i 35-40 minutter ved 200 grader. 

___________________________________________________________

Velbekommen og husk: Fantasi, økologi og god hygiejne. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar